Saaremaa lihatööstus: meie kvaliteedis alla ei anna

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viinerid..
Viinerid.. Foto: Margus Ansu.

Saaremaa lihatööstuse müügidirektor Koit Repnau ei ole nõus lihafoorumil esitatud väidetega, justkui oleksid tootjad tingimata sunnitud toodete kvaliteedis kaubanduskettide hinnasurve tõttu alla tulema.
 


«Toodame valdavalt kõrge lihasisaldusega kvaliteetseid kodumaiseid tooteid ning meie kindel poliitika on, et me ei hakka oma tooteid muutma ega lihasisaldust neis
vähendama,» lausus Repnau.

Ta lisas, et Saaremaa lihatööstusel pole olnud probleeme oma kauba müümisega suurtele kettidele, pigem vastupidi – hea kvaliteet on müügiargument. «Müüme oma tooteid täna edukalt kõikides kaubanduskettides üle Eesti. Oleme läinud hoopis kvaliteedi tõstmise teed, arendades järjest välja tooteid, mis on täielikult e-ainete vabad ning kõrge lihasisaldusega,» kinnitas müügijuht.

Hea näitena uutest toodetest tõi ta Laste Võluviineri, kus lihasisaldus on ligi 70 protsenti. «Inimesed, kes armastavad kõrgest ametnikutoolist üldistavaid hinnanguid anda, võiksid teinekord ka mõnest tööstusest läbi hüpata. Kutsume hea meelega külla,» ütles Repnau.

Saaremaa Lihatööstus tegutseb alates aastast 2007. Saaremaal tegutsev ettevõte turustab kuus ligi 500 tonni toodangut. Saaremaa lihatooted on valmistatud valdavalt kodumaisest lihast.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles