Käsitöömeistrist sai tegus ettevõtja

Kerli Kivistu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: OÜ LEENU TEXTIIL

Helen Ilmast on juba aastakese tegutsenud ja oma toodangut pakkunud ainult sõpradele, naabritele ja tuttavatele, kuid nüüdseks on sellest välja kasvanud ettevõte Leenu Tekstiil.

Helen Ilmast ütlebki, et enne oli ta selline hobikorras käsitöömeister, vahendab Saarte Hääl. «Nagu tavaliselt selliste ettevõtmiste käigus ikka juhtub – info levib inimeselt inimesele ning nii tuligi luua ettevõte, mis on nüüdseks siis OÜ Leenu Tekstiil,» selgitab ta. Toodanguks on vahvad, mugavad ja rõõmsate mustritega puuvillased tooted, mille hulgast leiab nii mütse kui ka salle.

Praegu õmbleb tragi naine kogu toodangu ise ja laatadel käimisel on talle abiks pere. «Idee tuli sellest, et olen alati olnud mütsi- ja sallikandja ning mõtlesin, et miks mitte seda ka teiste inimestega jagada,» räägib Helen.

Kuna tooted võeti väga positiivselt vastu, siis oli hakkaja naise jaoks selge, et asjaga tuleb tõsisemalt tegelema hakata ja seetõttu on nüüdseks hobist saanud töö.

Refereeritud artiklit loe Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles