Nordic Aviationi Stockholmi lennud jäävad lennuki tehnilise rikke tõttu ära

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul kell 21 Tallinna saabuma pidanud Nordic Aviationi  korraldatav Adria Airwaysi Stockholmi–Tallinna lend JP 7126 tühistati tehnilise rikke tõttu. Esialgu lubas lennufirma, et reisijad pääsevad hilisemale lennule, kuid selgus, et seegi jääb ära. Samuti tühistati õhtune Tallinna–Stockholmi lend.

Postimehega ühendust võtnud Aavo ütles, et tema tütar on Stockholmis Arlanda lennujaamas oodanud väljalendu juba mitu tundi. «Grupp inimesi ootab. Keegi olevat öelnud, et hakatakse lennukimootorit remontima, aga täpsemat infot ei jagata,» ütles mees, kelle tütar ootab tagasilendu ühes töökaaslastega.

«Süda valutab. Loodan, et tagasilend läheb ikka õnnelikult,» ütles ta, lisades, et Adria Airwaysi lennukitega on ennegi probleeme olnud.

Nordic Aviationi kommunikatsioonijuht Liis Veersalu ütles enne kella 22 Postimehele, et Arlandas on ootamas 48 reisijat. Lend oleks pidanud toimuma kohaliku aja järgi kell 18.50 ehk meie aja järgi kell 19.50.

«Lennukil on tehniline rike. Lend JP 7126 tühistati, kuid kõik reisijad mahuvad õhtusele lennule, mis väljub kohaliku aja järgi kell 22.05 (Eesti aja järgi 23.05 - toim),» nentis Veersalu.

Ta lisas, et kuna reisijad on juba mitu tundi oodanud, pakutakse neile võileivakuponge ning nende eest hoolitsetakse.

«Tahaks loota ja uskuda, et ka kõik reisijad saavad kogu selle info kätte,» lisas ta.

Tehnilise rikkega seoses on tühistatud ka tänaõhtune Tallinna-Stockholmi lend. Veersalu sõnul puudutab see kaheksat reisijat, kes saavad homme hommikul Stockholmi kõige varajasema lennuga.

Kolm lendu tühistatud

Kella 23 paiku teatas Veersalu, et tänaõhtused Nordic Aviationi  korraldatavad Stockholmi liini lennud tühistati.

«Saime tehnikutelt infot, et ohutus ennekõike, mistõttu ei saa Arlandas olev NextJeti lennuk täna korda. Sellega seoses on tühistatud tänaõhtused lennud JP7126 ja JP7688 Arlanda–Tallinn (18:50 ja 22:05) ning JP7687 Tallinn–Arlanda (21:25), mida konkreetne lennuk opereerima pidi,» ütles ta.

Kõikide reisijate eest kantakse Veersalu kinnitusel hoolt – neile korraldatakse majutusvõimalus ning kõik jõuavad soovitud sihtkohta esimeste varahommikuste lendudega.

Tallinnas puudutab see kaheksat reisijat ning Arlandas kokku 62 reisijat.

«Vabandame siiralt oma reisijate ees ebamugavuste pärast,» lisas kommunikatsioonijuht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles