Tuntud lennufirma töötajate ümberkäimine pagasiga šokeeris reisijat

Kerli Kivistu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuntud lennufirma töötajate ümberkäimine pagasiga šokeeris reisijat.
Tuntud lennufirma töötajate ümberkäimine pagasiga šokeeris reisijat. Foto: Toomas Huik / Postimees

Kui sa oled oma pagasi check-in laua juures ära andnud, siis pigem loodad, et lennujaama töötajad kohtlevad seda hästi. Kuid leidub ka pagaseid, millega lennujaama töötajad lõbusalt aega veedavad.

Reisija Chase Platon sai šoki, kui ta nägi, kuidas lennujaama töötajad Californias Mineta San Jose rahvusvahelises lennujaamas kohvrit korduvalt loopisid, vahendab news.com.au.

Ta otsustas vaatepilti filmida, sotsiaalmeedias jagada ja praeguseks on seda vaadatud üle 100 000 korra.

«Ma olen vihane ja mures, kuna andsin ka enda pagasi just ära,» ütles Platon.

Sotsiaalmeediasse lisas mees, et töötajad olid teda näinud kogu tegevust filmimas, aga ei pööranud sellele mingisugust tähelepanu.

«Ma ei suutnud oma silmi uskuda, sest pigem on lennujaam selline koht, kus sa arvad, et selliseid asju ei tehta,» kirjeldas mees vaatepilti.

Platon süüdistas alguses Southwest Airlines'i vastutustundetus käitumises, kuid selgus, et need olid hoopis Alaska Airlines töötajad.

Alaska Airlines ettevõtte esindaja on pärast juhtunu avalikuks tulekut vabandanud, kuid sõnas, et see konkreetne pagas, mida meesterahvas filmis, oli täis ajakirju.

«Kahetsusväärne, et sellest nii vale mulje jäi. Meie töötajad tegid nalja ettevõttele kuuluva pagasiga, mis oli täis ajakirju ning see oli pigem lõbus lollitamine,» ütles kõneisik väljaandele Telegraph.

Ever wonder what #southwest does with your bags? They see who can toss the furthest...

Posted by Chase Platon on 24. november 2015. a.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles