Eesti Telekom hakkab nutiseadmeid välja rentima

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eero Vabamägi

Alates homsest on EMT ja Elioni klientidel võimalus kindla kuutasu eest saada enda kasutusse nutitelefon või tahvelarvuti, mille saab 12 või 24 kuu pärast taas uuema mudeli vastu vahetada.

«Pidevalt tuleb välja uusi nutiseadmeid, mis võimaldavad aina paremat kasutuskogemust ja kvaliteetsemat teenust. Teenus Alati Uus on soodne viis omada alati kõige moodsamat nutiseadet,» rääkis Eesti Telekomi kaubamüügi osakonna juhataja Ardi Ratassepp.

Lahendus on mõeldud kõigile, kes soovivad kasutada uut seadet. Teenus on seejuures brändivaba – peale 12- või 24-kuulise kasutusperioodi lõppu ei pea klient valima sama tootja mudelit, vaid saab valiku teha kõigi saadaolevate mudelite vahel. Alati Uus teenuse eeliseks on ka see, et seadme kuutasu on väiksem kui järelmaksu puhul.

Eesti Telekomi meediasuhete juhi Raigo Neudorfi sõnul viidi eelnevalt klientide hulgas läbi küsitlus, milles uuriti nende huvi säärase teenuse vastu. Kuna selle kohaselt olevat huvi suur, otsustati turunõudlust ära kasutada ja klientidele vastu tulla.

Homsest on teenus veebilehel nähtav ning saab tutvuda ka hindadega. «Hinnad sõltuvad sellest, millise seadme ja mudeliga on tegu - soodsamate mudelite puhul võib kuutasu jääda 10-15 euro, kallimatel toodetel 30-35 euro juurde,» ütles Neudorf.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles