SuperBusi lubadus: ühe piletiga Turust Pärnusse

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eero Vabamägi

Kahe nädala pärast Eesti bussiturgu vallutama asuv SuperBus pani müüki 25 000 üheeurost piletit ja lubab lähiajal luua Eesti-Soome ühtse piletisüsteemi.

SuperBus avas täna piletimüügikeskkonna, kus saab osta pileteid Eesti-sisestele liinidele. Enne bussiliinide sõitma hakkamist paiskas šoti miljärdarile kuuluv odavbussifirma müüki 25 000 üheeurost piletit. Igale reisile müüakse vähemalt 12 sellist piletit ja neid saab kasutada kuni 29. veebruarini. Pileti hinnale lisandub üheeurone broneerimistasu.

«Me kasutame dünaamilist hinnastamispoliitikat, mis tähendab, et pileti hind sõltub väljumiskellaajast, nädalapäevast, nõudlusest, aga igal reisil on vähemalt üks üheeurone pilet, paljudel reisidel on neid rohkem,» rääkis Polski Busi juht Barry Phybis.

Superbusi esindajad kinnitasid, et kuigi esialgu avatakse vaid liinid Tartusse, Pärnusse ja Narva on lähiajal plaanis avada veel uusi liine. Kuhu ja mis ajal hakkavad punased kahekordsed bussid sõitma, ei soovinud Phybis ärisaladusele viidates öelda. Uute liinide avamiseks ei ole bussifirma liiniloa taotlusi veel sisse andnud.

SuperBus.com tegevjuhi Lauri Helke sõnul peaks lähiajal tekkima võimalus sõita ühe piletiga Soomest Tallinna, sest firmal on kavas luua ühtne piletimüügisüsteem. Nii tekib tema sõnul võimalus sõita ühe piletiga Soome linnast Turust Pärnusse. Kuna SuperBusi liinid algavad D-terminalist, siis peaks see hästi sobima Soome turistidele ja üle lahe töötavatele eestlastele.

SuperBus hakkab alates 14. detsembrist sõitma liinidel Tallinn-Tartu, Tallinn-Narva ning Tallinn-Pärnu. Sõidugraafikuga saab tutvuda ning pileteid osta SuperBusi koduleheküljel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles