Elron selgitas välja jõulukuu piletisoodustuse saajad

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Aldo Luud/Õhtuleht

Elron tänab sel aastal Eesti elu edendajaid ja pakub neile poole soodsamat reisimisvõimalust - detsembris on sooduspileti õigus doonoritel.

«Seekord tunnustame doonoreid, kellele on 7.-20. detsembrini rongisõit poole soodsam. Jõulukuu kangelased väärivad kingitust ja tänu, sest on ise kinkinud paljudele inimestele elu,» ütles Elroni turundus- ja kommunikatsioonijuht Mai Vahtrik.

PERH verekeskuse juhataja dr Riin Kullaste tunnustab Elronit doonorite väärtustamise eest. «Oleme uhked, et Elron on kangelaseks valinud just doonorid, kes oma heategudega aitavad aastas tuhandeid inimesi,» ütles ta.

Doonorid saavad sõita poole hinnaga ükskõik millisel marsruudil üle Eesti, esitades piletikontrolörile doonoritunnistuse koos isikut tõendava dokumendiga. Sooduspiletit saab osta ainult rongist ning soodustused ei summeeru, kuid kuu kangelase tavaklassi pilet kehtib vabade kohtade olemasolul ka esimeses klassis.

Veebruaris olid kuu kangelasteks õpetajad, märtsis kaitseliitlased ja naiskodukaitsjad, aprillis meditsiinitöötajad, mais Teeme Ära talgulised, juunis päästeameti töötajad ja vabatahtlikud päästjad, juulis lasterikaste perede liidu liikmed, augustis politsei- ja piirivalveameti töötajad ning abipolitseinikud, septembris vanavanemad, oktoobris kaitseväelased ning ajateenijad ja novembris talupidajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles