Rootslased ihaldavad jõulukingiks moodsat majapidamistehnikat

Kerli Kivistu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Üks Rootsi jaemüügi uurimisgrupp ennustab sel aastal rootslaste seas üheks populaarsemaks jõulukingiks robottolmuimejat.

Igal aastal nimetab Rootsi jaemüügi organisatsioon «HUI Research» rootslaste nõudmiste põhjal populaarsemad kingisoovid. Ennustatakse, et sel aastal oodatakse kuuse alla robottolmuimejat, kuna väidetavalt aitab see kõrgtehnoloogiline majapidamistehnika tarbijal säilitada kodustes toimetamistes tasakaalu, vahendab The Local.

«Kui aega on vähe, siis paljud inimesed soovivad nutikat vahendit, mis hõlbustaks nende igapäevaelu ja majapidamistöid,» väitis organisatsioon ühel pressikonverentsil.

Rootsi aasta jõulukink peab olema trendikas ja esindama olustikku, kus me elame. «Pikka aega on räägitud nutikast kodust ja nüüd on see mõneti kättesaadav, ehk uuenduslik tehnoloogia surub ka robottehnoloogia ühiskonda,» ütles HUI Research.

Eelmisel aastal kogus Rootsis populaarsust aktiivne eluviis ja seetõttu oodati jõulukuuse alla sportimiseks mõeldud käevõru. 2013 valiti aasta jõulukingiks mahlapress, millega viitamiinirikkaid jooke teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles