Bussifirma: hommikused sõitjad tahavad luksuslikumat bussi

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lux Express buss.
Lux Express buss. Foto: Laura Oks/Postimees

Eesti Buss on otsustanud odavamad bussid vahetada luksuslike vastu, sest väidetavalt soovivad reisijad hommikuti rohkem mugavusi.

«Simple Express ei kao Tartu liinilt,» rahustas Eesti Bussi turundusjuht Marel Kallas tartlasi, keda tegi bussiliini võimalik kadumine murelikuks.

Kallase selgitas, et alates 1. detsembrist on Simple Expressil kahe linna vahel mõlemal suunal üks väljumine päevas vähem. «Tallinnast saab kell 13.00 Tartusse sõita nüüd vaid Lux Expressi bussiga, sama kehtib 9.00 väljumise kohta Tartust Tallinna,» selgitas ta.

Turundusjuhi sõnul on nende  kogemus näidanud, et eelkõige hommikustel väljumistel on Lux Expressi eelistavate äriklassi reisijate huvi eriti suur. «Samal põhjusel asendab lähikuudel Lux Express ka Simple Expressi varahommikused väljumised mõlemal suunal,» lisas Kallas.

Uued Simple Expressi bussid pole hommikuste sõitjate jaoks piisavalt mugavad.
Uued Simple Expressi bussid pole hommikuste sõitjate jaoks piisavalt mugavad. Foto: EERO VABAMÄGI/

Kallase sõnul on tegu bussiettevõtete jaoks tavapärase bussivõrgu korrastamisega, mille käigus loobutakse mõnel liinil osast väljumistest ja lisatakse mujale uusi. Sellised korrektuurid toimuvad bussivõrgus pidevalt. «Simple Express jälgib pidevalt turul toimuvat ning suunab vajadusel ressursse – nii busse kui bussijuhte – ringi,» ütles Kallas.

Ta lisas, et Simple Express on viimastel kuudel oma liinivõrku märkimisväärselt laiendanud ning sellega seoses on väljumiste arv võrreldes varasemaga kahekordistunud. Lisandunud väljumiste teenindamiseks soetati ka uhiuued mugavad bussid.

Simple Express sõidab Eesti siseliinidel järgmistel suundadel: Tallinn-Tartu, Tartu-Narva, Tartu-Võru, Tartu-Pärnu, Tartu-Rakvere ja Tartu-Koidula liinidel. Täna läbivad Simple Expressi bussid 18 Eesti linna, 9 maakonda ja peatuvad ligi 250 peatuses. Eesti turul opereerib Simple Express kaubamärgiga busse Eesti Buss OÜ.

Hetkel pääseb Simple Expressiga Tallinnast Tartusse kell 7.30; 10.30; 15.30 ja 18.30 ning Tartust Tallinna 6.30; 11.30; 14.30 ja 18.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles