Taksotellimise mobiilirakendus üllatab uuendusega

Kerli Kivistu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taxigo uuendas mobiilirakendust ja lisas äppi kõikide taksode pildid.
Taxigo uuendas mobiilirakendust ja lisas äppi kõikide taksode pildid. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Taksotellimise interneti- ja mobiilirakendus TAXIGO lisas oma mobiilirakendusse pildid tellitavatest taksodest, et kliendid näeks, kui vana, mis värvi ja mis mudeli auto nad saavad.

Tegemist on ennekõike sammuga usalduse kasvatamise suunas, kinnitas Taxigo juhatuse liige Eduard Dubrovski. Lisaks märkis Taxigo juht, et nende kaudu tellides on kliendil alati võimalik valida, millise taksofirma autot ta soovib.

«Teades, et umbes 70 protsenti inimestest eelistab ka läbi mugavate mobiilirakenduste taksot tellides ennekõike just tuntumaid taksofirmasid, siis päris kindlasti ei lähe me sama teed mis meie konkurent Taxify, mis on kord teatanud soovist kaotada taksofirmade logod ja siis jälle soovist nad säilitada,» rääkis Dubrovski.

Tema sõnul on Taxigo oma eristuva strateegia rajanudki just taksofirmade tuntuse ja usaldusväärsuse rõhutamisele ning just nende klientide teenindamisele, kellel pole ükskõik, milline auto või juht teda sõidutab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles