Riiga sõitnud luksusbussi jõud rauges enne Pärnut

Kerli Kivistu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lux Expressi kaugliini bussil tekkis teel Riiga rike.
Lux Expressi kaugliini bussil tekkis teel Riiga rike. Foto: Urmas Taul / Pärnu Postimees

Hommikul Riiga sõitnud LuxExpressi bussil tekkis tee peal rike, mille tõttu pidid reisijad tund aega Pärnus ootama, enne, kui teekond sai jätkuda.

«Täna tõesti oli selline juhtum, et bussil, mis väljus Tallinnast 8.30 Riiga, tekkis tee peal tehniline rike ja selle ilmnemisel konsulteeris bussijuht Scania Eesti esindusega, kust kinnitati, et rike ei mõjuta sõidu turvalisust ja sõitu võib jätkata,» selgitas Lux Expressi infojuht Marina Bachmann.

Seepeale otsustas bussijuht sõitu jätkata kuni Pärnu Scania esinduseni, kus lubati, et rike tehakse tunni aja jooksul korda. «Kuna asendusbussi kasutamine ei oleks ajalist võitu andnud, siis sõidetigi Pärnus Scania esindusse, kus buss korda tehti,» märkis Bachmann.

Bussis viibis 40 reisijat, kes samal ajal Pärnu Scania esinduses ootama pidid. «Sellistel puhkudel on bussis olemas soe jook ja multimeedia kasutamise võimalus, seega loodame, et keegi väga suurt ebamugavust tundma ei pidanud,» lausus Bachmann, kelle andmetel ei jäänud ükski inimene bussi rikke tõttu Riia lennujaamas ühestki lennukist maha.

«Hetkeseisuga ei ole meie poole pahuraid kliente pöördunud. Vabandame kõikde reisijate ees ebamugavuste pärast,» lausus Bachmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles