Tallinki pakkumised tormis viga saanud laeva reisijatele

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Torm räsis Tallinki laeva Victoriat.
Torm räsis Tallinki laeva Victoriat. Foto: Mihkel Maripuu

Eile õhtul oli Rootsi sõitev Tallinki alus Victoria I sunnitud vigastuse tõttu Tallinnasse tagasi pöörduma. Seetõttu jääb ära ka tänane väljumine Stockholmist. Tallink pakub kruiisilaeva Victoria I juhtumiga reisijatele seoses erinevaid lahendusi.

Ettevõte pakub nii reiside ümberpaigutamist, rahatagastamist kui täiendava kompensatsioonina ka kinkekaarte, et heastada 5. detsembril toimunust tingitud ebamugavusi oma reisijatele.

  • Reisijatele, kel vaja jõuda tagasi Rootsi, pakub ettevõte võimalust sõita tagasi kas õhtuse väljumisega otse Tallinnast või päeval läbi Helsingi. Loomulikult on olemas ka raha tagastamise võimalus. Lisakompensatsioonina saavad reisijad soovi korral ettevõtte kinkekaardi.
  • Nendele reisijatele, kelle reis jäi reede õhtul vastu laupäeva juhtunu tõttu katki, pakutakse samuti uue reisi võimalust või rahatagastust ning soovi korral lisakompensatsioonina kinkekaarti.
  • Ettevõtte klienditeenindajad tulevad laevale kohe peale selle Tallinnasse saabumist, et pakkuda võimalikult kiiresti vajalikke lahendusi pardal olnud reisijatele.
  • Tallinna Sadama D-terminalis avatakse eraldi kassa alates kella 7.30 hommikul, teenindamaks neid, kelle reisi antud juhtum mõjutab. Rootsis teenindab reisijaid selles küsimuses Värtahamni sadama klienditeenindus kui ka ettevõtte Rootsi kõnekeskus.
  • Neile, kelle 5.detsembri õhtune reis kas Stockholmist või Tallinnast tühistatakse, pakutakse võimalust reis ümber tõsta, raha tagastamist kui ka soovi korral täiendavat kinkekaarti.
  • Ettevõtte klienditeenindus võtab inimestega, kelle reis 5. detsembri õhtul tühistatakse, otse telefoni või e-kirja teel ühendust, vastavalt kliendi poolt antud kontaktandmetele.
  • Inimesed saavad ka otse võtta antud küsimuses Tallinki klienditeenindusega ühendust:

Eestis: http://www.tallink.ee/et/myygiesindused

Rootsis: http://www.tallinksilja.se/sv/hitta-resa

Eesti aja järgi kella 23 paiku lõid lained Tallinnast Stockholmi teel olnud reisilaeva Victoria I vööri radariantenni laevakere küljest lahti ning see kahjustas kahte vööriilluminaatorit. Laeva merekindlust ja navigeerimisvõimekust antud tormikahjustus ei mõjuta. Samas osutus keeruliseks purunenud 6. teki konverentsiruumi illuminaatorite täiesti ilmastikukindel sulgemine ning kapten otsustas igasuguste riskide vältimiseks pöörduda tagasi Tallinnasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles