Mees, keda peetakse tihti jõuluvanaks, võttiski rolli omaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõuluvana
Jõuluvana Foto: Vida Press

Kui täiskasvanud inimesed kohtavad tänaval Norman Waltersit, ei pea nad habetunud taadi välimust tõenäoliselt kuigi eriliseks. Lapsed seevastu usuvad, et tegu on jõuluvanaga.

Mõnda aega tagasi käis Norman kohvikus, kus taas üks pisike poiss arvas, et ta on jõuluvanaga, kirjutab Little Things. Kohvikupidaja tegi temast ka pilti, mille postitas sotsiaalmeediasse ning nagu tänapäeval ikka, hakkas see foto internetis kulutulena edasi levima. 

Kohvikupidaja sõnul oli väike poiss Normanit nähes võlutud ja kilkas, et tegu on jõuluvanaga. Selle asemel, et last minema kihutada, naeratas Norman talle ja uuris, kas põnn on oma kirja juba posti pannud. Poiss vastas eitavalt ja uuris, mida jõuluvana õhtul teeb.

«Ole parem oma ema ja õe vastu hea, sest ma jälgin sind,» kostis Norman ja läks mänguga kaasa. Kui ta hakkas kodu poole liikuma, lehvitas veel hüvastijätuks ja teatas, et läheb nüüd Põhjapoolusele tagasi. 

Normani heatahtlikkus liigutas paljusid kohvikukülastajaid, kellest nii mõnigi pühkis silme alt pisara. 

Norman käib samas kohvikus juba aastaid ja see, et lapsed teda jõuluvanaks peavad, on tema meelest tore. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles