E-maksuameti keskkonda lisandus LHV pangalink

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maksu-ja tolliameti teenindusbüroo.
Maksu-ja tolliameti teenindusbüroo. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

E-maksuameti/e-tolli keskkonnas saavad tänasest LHV panga kliendid teha makseid otse pangalingi kaudu ja ei pea selleks enam internetipanka sisenema.

Tegemist on teenusega, mille puhul ei pea LHV pangas kontot omav maksumaksja ülekande tegemiseks enam eraldi oma kodupanga elektroonilisse süsteemi sisse logima, vaid seda saab edaspidi teha mugavalt maksu- ja tolliameti elektroonilises keskkonnas.

Maksu- ja tolliameti teenindusosakonna juhataja Rivo Reitmanni sõnul kasutab pakutud teenust üle 20 000 inimese kuus. «Meie huvides on, et maksude maksmine oleks mugav ja kanalid selleks ei oleks piiratud,» selgitas Reitmann.

Link «Alusta maksmist» asub lehel «Nõuded ja kohustused». Maksu- ja tolliameti teenuste mugavamaks kasutamiseks soovitame paigaldada tarkvara viimased versioonid ja/või vajalikud turvauuendused ehk kasutama peaks olemasoleva tarkvara kõige värskemaid versioone. Kui ID-kaardi tarkvara uuendamine arvutis ei ole võimalik, siis saab enda autentimiseks kasutada veel Mobiil- ID-d või autentimist läbi pangalingi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles