Kes pani pihta 43 jõuluparti?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pardid
Pardid Foto: SCANPIX

Saksamaal leidis aset juhtum, mis ei ole küll sarjast «Grinch varastas jõulud», kuid sel aastal jäävad kümned pered siiski jõulupardist ilma.

Möödunud laupäeval avastas Berliini lähedal farmi pidav pardikasvataja Guido Dieck, et ta 150 pardist 43 on kadunud, edastab The Local.

«Läksin hommikul neid toitma ja siis jäi mulje, et kõik on kadunud. Puhkesin sõna otseses mõttes nutma,» lausus pardikasvataja.

Keegi kuritegelik isik viis Wüsterhausenis asuvast farmist kolmandiku partidest teadmata suunas.

Diecki sõnul oli varastatud partide puhul tegemist kodulindudega, mida ta spetsiaalselt kasvatas jõuluprae partideks.

«Kahtlustan, et pardid varastati jõule silmas pidades ja need müüakse kuskil maha. 43 parti on liiga palju, et neid kõiki jõuaks üks pere süüa,» nentis sakslane.

Politsei teatel ei varastata parte just sageli, kuid sellest farmist on nüüdne teine vargus. Esimene toimus aasta tagasi detsembris ning siis viisid kurjategijad lisaks partidele kaasa ka 15 küülikut.

Diecki kliendid ei saa sel aastal küll jõuluparte, kuid neil on võimalik saada jõuluhane. Farmeri sõnul müüb ta jõulupraeks 30 hane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles