Galerii: uus hüpermarket üllatab oma kalavalikuga

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuigi suurte kaubanduskeskustega harjunud pealinna inimesi on raske üllatada, siis Lasnamäel avatud uus hüpermarket seda siiski suudab. Võrreldes tavaliste suurte toidupoodidega on seal tavatult rikkalik kala- ja kondiitritoodete valik.


 

Võrreldes tavaliste suurte toidupoodidega on uues Maximas üllatavalt rikkalik kala- ja kondiitritoodete valik. Poe suurim eripära on see, et akvaariumis ulbib ligi 30 kala, seal ujuvate tuurade, karbide ja forellide seast saab iga ostja just endale meelepärase valida. Lisaks Selverile ja Rimile saab nüüd lahtist sushit osta ka Maximast, kuna kohapeal on ka sushimeister, kes poodlejatele värske valiku valmistab.

Kui selle poeketi pisemaid kauplusi külastades võib tihti juhtuda, et ei ole rikkalikku tootevalikut ja korviga saalis liigeldes on vähe ruumi, siis Tallinna suurimas Maximas selle üle kurta ei saa. Ka gurmaanid leiavad sealt meelepärase valikuga eksootilisi maitseid ning puuvilju. Samuti on kauplus avar ja ruumikas ning lihtne on suure käruga liigelda. Rohkem on rõhku pandud toiduvalikule, kuid see-eest kodutarvete müügiosakond on tagasihoidlikum.

Maxima pressiesindaja Katja Ljubobratetsi sõnul valmivad ka kõik poes müüdavad tordid kohapeal, sest olemas on nii liha-, kala-, kulinaariatsehh kui ka küpsetuskoda. Tortide ja kookide valik on võrreldes teiste kauplustega palju suurem. Kui klient soovib ettetellimisega Maximast torti, siis põhimõtteliselt on see võimalik. «Selline võimalus on meil tõepoolest olemas, aga me ei hõika seda niimoodi välja, kuna anname esialgu tarbijatele sisseelamisaega,» märkis Ljubobratets.

Kui seni asus Eesti suurim Maxima pood Pärnus, siis nüüd on see ka Tallinnas Lasnamäel Linnamäe teel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles