8-aastane tüdruk tegi haiglas olevatele lastele ilusad jõulukingid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

8-aastane Maisie Hymers pani aasta aega oma taskuraha kõrvale, et saaks osta jõulukinke neile lastele, kes peavad jõulud haiglas veetma. Noorel neiul õnnestus koguda 400 naela (549 eurot).

«Murdsin eelmisel aastal käeluu ja olin mõnda aega haiglas. Mõtlesin sellele, et need lapsed, kes jõulude ajal haiglas on, ei saagi ju kingitusi ja otsustasin oma taskuraha kõrvale panna, et saaksin neile midagi osta,» rääkis Maisie Hymers, kes ostis kokku 50 erinevat lelu. Mänguasjade hulka kuulusid erinevad lauamängud, kaisukarud ja muud lelud, kirjutab Huff Post.

«Ma olen väga rahul, et suutsin nii palju raha koguda ja ma tahan ka järgmine aasta midagi sellist teha,» arvas tüdruk. Lisaks mänguasjadele ostis ka ta patareisid, et lapsed saaksid kohe uute asjadega mängima hakata.

Üheks kingisaajaks oli 2-aastane George, kellel diagnoositi eelmisel aastal leukeemia. Tema isa ütles, et see oli väga liigutav, et täiesti võõras tüdruk tegi midagi nii ilusat. «George veedab haiglas väga palju aega. Ta naeratab alati, aga see tegu tõi tema näole veelgi suurema naeratuse,» rääkis tema isa.

Maisie Hymersi vanemad ütlesid, et on oma tütre üle väga uhked.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles