Pärnu Lasteküla korraldab kaitseväe peastaabis jõululaada

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu lasteküla jõululaat kaitseväe peastaabis möödunud aastal.
Pärnu lasteküla jõululaat kaitseväe peastaabis möödunud aastal. Foto: Liis Treimann

Pärnu Lasteküla lapsed korraldavad täna, 17. detsembril kaitseväe peastaabi kohvikus Juhkentali 58 jõululaada, kus müüvad omavalmistatud keraamilisi nõusid ja ehteid.

Kell 11 algavale heategevuslikule jõululaadale on laste valmistatud käsitööesemeid oodatud ostma kõik huvilised. Saadavast tulust pool läheb lasteküla savitöökoja toetuseks ning teine pool lastele taskurahaks. Kaitseväe peastaabi kohvikusse pääseb bussijaama poolt tulles mööda Filtri teed. Laat lõpeb kell 13. 

Pärnu Lastekülas kasvab üle 40 lapse päris pisikestest pea täisealiste noorteni. Kaitseministeerium ja kaitsevägi on teinud lastekülaga koostööd alates 2009. aastast. Lapsed on külastanud Kevadtormi õppusi, esinenud koos Kaitseväe orkestri ansambliga, koos on korraldatud talvepäevi ja muid ettevõtmisi.

Jõululaada meeneid müüsid lapsed esimestel aastatel kaitseministeeriumis, alates 2013. aastast toimub laat kaitseväe peastaabis kohvikus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles