Pirita Majandusgümnaasiumis toimub juba 11. heategevuslik jõululaat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristjan Teedema

Täna, 18. detsembril kell 11.45 avatakse Pirita Majandusgümnaasiumi aulas heategevuslik jõululaat, kus müügil on õpilaste, õpetajate, lastevanemate ning hoolekogu liikmete isetehtud kingitused. Selle aastase jõululaada müügi tulust toetatakse kooli teemanädalate korraldamist ning edukate õpilaste kevadist pidulikku vastuvõttu.

Pirita Majandusgümnaasiumi direktor Rita Rummi sõnul on jõululaat üks aasta oodatumaid üritusi kooliperele. «Jõululaada traditsiooni sai alguse 2005. aastal ning iga aastaga on see aina laienenud. Viimastel aastatel on laat olnud heategevuslik ja selle tulust oleme soetanud koolile vajaliku inventari ning toetanud loomade varjupaika, lastekodu ning «Märka ja aita» projekti. Sel reedel toimuva jõululaadaga kogume raha meie koolis toimuvate teemanädalate korraldamiseks ning edukate õpilaste kevadist pidulikku vastuvõttu,» rääkis Rumm.

«Laada ettevalmistamine ja seal osalemine arendab õpilastes ettevõtlikkust, mis on meie kooli üks olulisi eesmärke. Reedesele jõululaadale on omavalmistatud kauba müügiks letid broneerinud lisaks õpilastele ka lapsevanemad, õpetajad ning hoolekogu liikmed, mistõttu usun, et huvitavaid ning kindlasti ka maitsvaid ideid kingikotti lisamiseks leidub kõigile,» ütles Rumm.

Pirita Majandusgümnaasiumi jõululaadale on oodatud kõik linnaelanikud. Jõululaat on avatud kooli aulas kella 11.45-13.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles