Tanklakett laiendas soojade saiade müüki üle Eesti

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka Valga Statoilist saab detsembrist sooje saiu.
Ka Valga Statoilist saab detsembrist sooje saiu. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kuna Statoili Tallinna ja Harjumaa 20 teenindusjaamades suve lõpus käivitatud soojade pagaritoodete müük on läinud hästi, laiendab tanklakett aasta lõpuks seda ka teistesse teenindusjaamadesse üle Eesti.

Värskelt küpsetatud saiu saab detsembrist näiteks Uuemõisa tanklas, vahendab Lääne Elu. Uuemõisa Statoili juhataja Anne Järv ütles, et spetsiaalse retsepti alusel valmistatud pirukaid on Uuemõisas müüdud napid kaks nädalat, kuid juba on nende järele tekkinud nõudlus.

Päris värsked need küll ei ole, mitmesuguse täidisega pirukad valmivad vabrikus, Uuemõisas pannakse toored pirukad ahju, kus valmib neist mõnus soe suutäis. «Küpsetaja ülesanne on pirukad ahju panna ja välja võtta, ülejäänud töö teeb asjakohaselt seadistatud ahi,» selgitas Järv.

Kuna Tallinnas ja Harjumaal pilootprojektina käivitatud pagaritoodete müük ületas ootusi ning kliendid võtsid uued ja värskelt valmistatud tooted soojalt vastu, otsustati hakata neid pakkuma ka teiste maakondade klientidele, selgitas Statoili turundusdirektori Diana Veigel, lisades, et sooja saia või piruka haarab tanklast kaasa iga neljas ostja.

Refereeritud artklit saab täismahus lugeda Lääne Elust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles