Tallinki kiirustajatel tuleb maksta poole rohkem

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veokid peavad maha sõitma üldjärjekorras.
Veokid peavad maha sõitma üldjärjekorras. Foto: Mihkel Maripuu

Eriti läbematutel üle lahe sõitjatel on nüüd võimalus lisaraha eest esimesena kaldale saada. Seda teenust pakuvad nii Tallink kui ka Viking Line.

Tallink hakkas Priority Car teenust pakkuma sel sügisel ning see maksab 20 eurot (üks suund). Teenust saab kasutada Tallinna-Helsingi liinil laevadel Star ja SuperStar ning see on mõeldud sõiduautodele ja väikebussidele.

 «Parem asukoht autotekil  teenust pakume juba mitu aastat ning teenus on meie reisijate hulgas väga populaarne,» rääkis Viking Line pressiesindaja Epp Piir-Riikoja. Lisateenuse hind 10 eurot auto.

Auto peab olema laevasõiduks valmis vähemalt 45 minutit enne reisi algust ja sadamas tuleb olla hiljemalt üks tund enne laeva väljumist. Hiljem jõudes ei ole võimalik eelisjärjekorras laevast väljasõitu tagada.

Viking Line pakub võimalust teha hiline check-in, nii saab  kindlustada broneeringu säilimise ka siis, kui saabutakse  sadamasse soovituslikust ajast hiljem. See teenus maksab viis eurot auto  ning siis peab auto peab olema laevasõiduks valmis hiljemalt 20 minutit enne reisi algust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles