Seitsmeliikmelise pere jõuluunistus viidi täide

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seitsmeliikmelise pere jõuluunistus viidi täide
Seitsmeliikmelise pere jõuluunistus viidi täide Foto: Ardo Kaljuvee

Eile sai avalöögi Solaris Keskuse lasterikaste perede soovide täitmise aktsioon, mille raames viidi esimesena ellu Põlvast pärit suurpere jõulusoov.

Viie lapse ema Ülle Hindriksoo sõnul oli tema sooviks kinkida oma lastele lihtsalt üks tore päev ning viia nad pealinna poodidesse riideid ostma. «See, mis meid tegelikult ees ootas, oli tõeline üllatus – professionaalse stilisti, fotograafi ja restoranikülastusega emotsioone täis päev,» kirjeldas Hindriksoo ning lisas, et kõigist saadud kingitustest olulisemgi oli näha oma perekonna siirast jõulurõõmu.

Solaris Keskuse turunduse projektijuhi Paula Toomeli sõnul sai perekond kokku 16 erinevat rõivakomplekti, kaheksa paari jalanõusid ning kuus talvejopet, millest enamiku pani välja Solaris Keskuse Monton. Lisaks said kaks vanemat perepoega uued prillid.

Foto:
Foto: Foto: Ardo Kaljuvee

Hindriksoode perekonna unistus on Toomeli sõnul alles esimene, mis lähikuudel ellu viiakse. «Tänaseks on meile oma perekonna suurimast soovist kirjutanud juba enam kui 30 perekonda, mille hulgast uuel aastal järgemööda valituid teostama hakkame,» selgitas Toomel ning lisas, et kuni detsembri lõpuni on taotlusvoor veel kõigile avatud.

Solarise heategevuskampaanias oodatakse osalema kõiki Eesti lasterikkaid perekondi, kus on kasvamas neli või enam kuni 26-aastast õppivat last või noort. Kandideerimiseks tuleb pereliikmel saata vastavasisuline taotlus Eesti Lasterikaste Perede Liidule e-posti aadressil info@lasterikkad.ee. Taotlusi oodatakse kuni 31. detsembrini ja elluviidavad unistused valitakse välja 8. jaanuariks. Lasterikaste perede soovide täitumisele saab igaüks ka ise kaasa aidata: helistades numbril 900 9001 annetad viis eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles