Rongiliiklus oli hommikuse tipptunni ajal häiritud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu / Postimees

Seoses raudteerikkega Lillekülas oli täna hommikul häiritud Balti Jaamast väljuvate reisirongide liiklus, mis taastati kella poole kümneks, kuigi asendusbussid olid veel ka hilisematel väljumistel kasutusel.

«Rongiliikluse häired põhjustas rööpamurd, mille kõrvaldamise tõttu ei saanud rongid tavapäraselt Balti jaamast Pääsküla suunas väljuda,» ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo kella poole kümne ajal Postimehele.

Ta lisas, et kuigi selleks ajaks oli rongiliiklus taastatud, võis ka pärast seda mõningaid hilinemisi aset leida. Nii näiteks asendati reis 530 Riisipere-Tallinn väljub asendusbussiga, mis väljus kell 10.30 Riisipere jaama platsilt Jaama tee 5.

Kell 8.01 teatas Elron oma kodulehe kaudu, et tegeleb asendusbusside leidmisega, kuna  raudteerikke likvideerimine Lillekülas võib kesta ligikaudu kaks tundi. Kell 8.04 andis rongifirma teada, et reis 516 Riisipere-Tallinn hilineb taristurikke tõttu 7 minutit. Teate lisamise hetkel oli rong Pääsküla peatuses.

Rongifirma vabandab reisijate ees võimalike ebameeldivuste pärast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles