Turkish Airlines tühistab homsed Tallinna lennud

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turkish Airlines on lumetormi tõttu tühistanud 142 lendu.
Turkish Airlines on lumetormi tõttu tühistanud 142 lendu. Foto: Mihkel Maripuu

Turkish Airlines on hetkeseisuga tühistanud 142 lendu Istanbulis ja ühtlasi hoiatas lennufirma, et katkestab lähipäevil veel lende, kuna ilmajaam ennustab tugevat lumetormi.

Enamik tühistatud lende on Türgi siselennud, kuid see puudutab ka Euroopa ja Lähis-Ida liine. Sealhulgas Hamburgi, Müncheni, Milanot ja Teherani, vahendab Daily News.

«Lumetormi prognoositakse Istanbuli 30. detsembril, mille tugevus kasvab ka järgmisel päevil,» seisab ettevõtte kodulehel. Seetõttu on ka lennud İstanbuli Atatürkis ja Sabiha Gökçen rahvusvahelises lennujaamas tühistatud.

Tallinna Lennujaama avalike- ja välissuhete juht Priit Koffi sõnul tänane Turkish Airlinesi lend siiski toimub. «Istanbul-Tallinn maandub kell 14:18 ja väljub (hetkel teadaoleva info kohaselt) kell 14:55,» sõnas Koff ja lisas, et hetkel ei ole Tallinna lennujaamal infot tänaste Istanbuli lendude tühistamise kohta.

«Soovitame reisijatel jälgida infot meie kodulehel - kui olukord muutub, anname sellest kodulehe kaudu koheselt teada,» soovitas Koff. Kuna lennufirma kodulehe teatel on halbade ilmastikutingimuste tõttu Istanbulis homsed lennud tühistatud, siis ei maandu homsed Turkish Airlines lennud ka Tallinnas.

Estravel AS turundus- ja kommunikatsioonidirektor Kati Veskimägi sõnas, et Turkish Airlines saatis täna hommikul reisibüroole kinnituse, kus teavitati, et täna ja homme on oodata Istanbulis lund ja 31. detsembri lend on tühistatud.

«Estraveli klientide seas puudutab see kolme inimest. Nimelt, ühel suunal Tallinn-Istanbul ja kaks reisijat suunal Istanbul-Tallinn. Neile on juba alternatiivsed lennud broneeritud ja piletid vastavalt ära muudetud,» lausus Veskimägi.

Tugevat lumesadu lubatakse Istanbuli homseks, mis pidavat prognooside kohaselt kestma 2. jaanuarini. Siit leiab informatsiooni lendude kohta, mida mõjutab halb ilm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles