Vaata, kui kaua peavad müüjad täna tööl olema

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimi supermarket Sepa keskuses.
Rimi supermarket Sepa keskuses. Foto: Margus Ansu / Postimees

Vana-aastaõhtul suletakse paljud jaeketid paar tundi varem kui tavapäraselt ning uue aasta esimesel päeval avatakse osa neist suisa kell 11 või 12 ennelõunal.

Maxima kommunikatsioonijuht Katja Ljubobratets sõnas, et kõikide kaupluste, nii Maxima X kodukauplused, XX supermarketid ja XXX hüpermarketite lahtiolekuajad nii tavapärasel kui ka pühade ajal on mõneti erinevad.

«Sel aastal oleme vähendanud kõigi 75 kaupluse lahtiolekuaega 31. detsembril ühe-kahe tunni võrra ja 1. jaanuaril kauplused on avatud kolme-viie tunni võrra vähem ja mõned väiksemad kauplused on hoopis suletud,» märkis Ljubobratets.

Tema sõnul tugineti eelkõige kaupluste klientide ostukäitumisele ja samuti võeti arvesse eelnevaid kogemusi, võimalikke ootusi ja piirkondlikke eripärasid.

«Meie internetipood E-Maxima võtab tellimusi vastu igal ajal. Aasta viimasel päeval täidab ta neid kella 20ni ja jätkab tööd 2. jaanuaril,» sõnas Ljubobratets. Lisaks paljud Maxima kauplused suletakse vana-aasta õhtul tund aega varem kui tavapäraselt.

Selverid on vana-aastaõhtul avatud kella 22ni õhtul, välja arvatud Põlva, Põltsamaa ja Jõgeva Selver. Ühtlasi avatakse 1. jaanuaril kõik Selverid üle Eesti alles hommikul kell 11 ja suletakse tavapärasel ajal.

Rimi hüpermarketi kauplused suletakse vana-aastaõhtul kõikjal suisa kell 20. Supermarketitest on kella 22ni avatud Tallinna Vanalinna, Telliskivi, Postimaja, Ülejõe ja Tornimäe Rimi. Uue aasta esimesel päeval avatakse kõik Rimi super- ja hüpermarketid päeval kell 12.00 ja suletakse õhtul kell kaheksa.

Prisma kommunikatsioonijuht Silver Säga sõnas, et täna on Prisma kauplused avatud kella 08.00-21.00 ja 01.01.2016 avatakse jaeketi poed kõikjal kell 12.00.

Coopi kommunikatsioonijuht Ivo Rull sõnas, et Maksimarketid Tallinnas, Harjumaal ja Pärnus on tavapäraselt avatud kuni 22ni ja nii sarnaselt ka aastavahetusel. «Uue aasta esimesel päeval avatakse Coopi Konsumid ja Maksimarketid Tallinnas hommikul kell 11,» lausus Rull.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles