Rikke tõttu hilinesid kaks Nordic Aviation Groupi lennukit

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on Nordic Aviation Groupi korraldatud lend Kopenhaagenisse.
Pildil on Nordic Aviation Groupi korraldatud lend Kopenhaagenisse. Foto: Mihkel Maripuu

Nordic Aviation Groupile teenust pakkuva Adria Airwaysi kaks tänast lendu hilinesid, kuna ühel lennukil ei töötanud ekraan ja teine õhusõiduk ei pidanud krõbedale pakasele vastu.

Nordic Aviation Groupi kommunikatsioonijuht Liis Veersalu kinnitas, et hommikul Arlandasse lendama pidanud NextJeti lennukil ei töötanud üks ekraan, mis vajab väljavahetamist. «Kuna uut ekraani kohe Tallinnas ei ole, siis see võtab aega ja seetõttu opereerib Arlanda lendu lennuk, mis saabus tunnike tagasi Vilniusest,» ütles ta ja lisas, et lennuk startis Arlanda poole kl 12:32 ning sellest tulenevalt hilineb ka tagasilend Arlandast Tallinnasse.

«Teisel, BMI lennukil, mis pidi varahommikul esmalt lendama Brüsselisse, oli esialgu probleeme lukustusmehhanismiga, mis oli tingitud tugevast pakasest,» selgitas Veersalu. Lennuk asendati ning lend startis pooleteisetunnise hilinemisega.

Veersalu sõnul sai sellest vangerdusest mõjutatud ka hommikune Oslo lend. «Probleem lukustusmehhanismiveaga lennukil lahendati 10:30'ks ning lennuk startis Oslo poole kl 11:45 ja sellest tulenevalt hilineb ka tagasilend Oslost Tallinnasse,» märkis Veersalu.

Ta kinnitas, et kõik reisijad jõuavad soovitud sihtkohta ning lendude tühistamisi täna ei ole. «Palume kõigi asjasse puutuvate reisijate käest hilinemiste ja sellest tingitud ebamugavuste pärast vabandust,» lausus Veersalu.

Hetkeinfo kohaselt õhtune Nordic Aviationi poolt korraldatud lendude graafik hommikustest muredest mõjutatud ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles