Kiirtoidukett püüab jätkuvate uuendustega kliente meelitada

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMP05: MCDONALDS KIIRTOIDUKETT  : TALLINN, EESTI, 14OCT10
McDonalds kiirtoidurestoranis toimunud pressikonverents. 
lt/Foto:LIIS TREIMANN
TLMP05: MCDONALDS KIIRTOIDUKETT : TALLINN, EESTI, 14OCT10 McDonalds kiirtoidurestoranis toimunud pressikonverents. lt/Foto:LIIS TREIMANN Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

McDonald’si 40. sünnipäevale mõeldes avati Hong Kongis peaaegu tundmatuseni muutunud kontseptsiooniga restoran.

Uus Hong Kongi Admiralty kaubanduskeskuses asuv McDonald’si restoran kannab nime McDonald’s Next, vahendab Business Insider. Toidukohas on puutetundliku ekraaniga teeninduskioskid, kus kliendid saavad tellimuses esitada erisoove, end lisaks tavapärastele valikutele leidub sealses menüüs ka kuskuss, kinoa, asparaagus, spargel ja vähk. Magustoitude osas on menüüsse lisandunud näiteks Belgia vahvlid.

Lisaks püüab uus restoran võita klientide südameid tasuta WiFi-ühenduse ning kohapeal saadaolevate mobiililaadijatega. Kliente julgustatakse oma kogemust sotsiaalmeedias jagama, kasutades märksõna #createyourtastehk.

Eriti viimase aasta jooksul on kiirtoidukett oma restoranides üle maailma katsetanud mitmete uuendustega. Business Insider juhib tähelepanu, et uue restorani kontseptsiooniga võidakse veel enam laieneda, mis võib olla märk McDonald’si tulevikust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles