Pakane tõi hommikuses rongiliikluses kaasa massiliselt hilinemisi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna hommikul hilinesid külmast tingitud koosseisurikke ja omakorda teise rongi hilinemise tõttu mitme suuna Elroni rongid, kokku hilines või asendati bussidega 13 reisi.

Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik sõnas, et täna varahommikul tuli ette mitmeid tehnilistest põhjustest tingitud takistusi rongide töös, milles oli oma osa ka krõbedatel külmakraadidel.

Reise Valga-Tallinn-Tartu (nr 331 ja nr 011) teenindama pidanud koosseis alustas reisi Valgast plaanipäraselt kell 6:17, ent ei saanud voolumuunduri jahutussüsteemi tõrke tõttu Sangastest edasi sõita. Asendusbuss pidi Sangastesse jõudma esialgse plaani kohaselt 40 minuti jooksul, kuid selgus, et bussid ei lähe külma tõttu käima.

Rong jätkas Sangastest sõitu Tartusse kell 8.56. Asendusbussid polnud selleks ajaks veel kohale jõudnud. Et sama koosseis pidi teenindama ka Tartust Tallinnasse jätkuvat reisi (nr 011), asendati see bussidega.

Idasuunal hilines veel ka reis nr 015 Tallinn-Tartu koosseisurikke tõttu ning reis 382 Tartu-Koidula hilines 29 minutit teise rongi hilinemise tõttu. Samuti hilinesid teiste rongide hilinemise tõttu reisid 404 Tallinn-Aegviidu ja 524 Riisipere-Tallinn.

Reisi 507 Tallinn-Paldiski teenindanud rongil esines samuti tehniline tõrge, mistõttu telliti reisijatele asendusbussid. Alates Pääskülast sõitis lisaks bussidele ka rong Balti jaamani.

Väiksemate tehniliste tõrgete või teiste rongide hilinemiste tõttu jäid hiljaks veel reisid 401 Aegviidu-Tallinn, 041 Tallinn-Viljandi, 372 Türi-Tallinn, 046 Viljandi-Tallinn ja 301 Tallinn-Pärnu.

«Hetkel tegelevad Elroni ja rongivalmistaja tehnikud probleemide lahendamisega ning annavad endast kõik, et tõrked ei korduks,» ütles Vahtrik.

Elron palub jälgida operatiivset infot kodulehelt ning palub vabandust ebamugavuste pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles