Pereettevõtte e-pood valiti parimate hulka

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia

Haapsalu pere-ettevõte Ananke OÜ veebipood valiti kategoorias «Kodukaubad ja aed» Bauhofi-suguste hiiglaste kõrval nelja kõige kasutajasõbralikuma poe hulka.

Kaubandus.ee valib tänavu koos žüriiga esmakordselt Eesti kõige kasutajasõbralikuma e-kaupluse. Finaali jõudis 34 veebikauplust üheksas kategoorias ja ainsa Läänemaa ettevõttena pääses nominentide hulka Ananke e-pood, mida peab Liivade pere, vahendab Läänlane.

Ananke konkureerib «Kodukaubad ja aed» kategoorias Bauhof.ee, Home4you.ee ja On24.ee-ga. «Vaadates, kui suured on meie konkurendid, siis võidu peale ei pürgigi, aga suur au on juba nelja seas olla,» ütles kaupluse üks omanikest Rita Liiva.

Ananke tegeleb mööbli- ja sisustuskaupade, sealhulgas köögimööbli, liuguste ja -garderoobide projektide koostamise ja müügiga aastast 2001 ja tänavu täitub Anankel väike juubel, aprillis saab ettevõte 15-aastaseks. 

 Refereeritud artiklit saab lugeda Läänlasest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles