Sõrmeots - kas kõige õõvastavam leid restoranitoidus?

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Californias Atascadero linnas elav Cathleen Martin külastas detsembri lõpul perega Applebee restorani, kus teda ootas toidu sees äärmiselt ebameeldiv üllatus.

Naine tellis hiinapärase kanasalati, millest leidis söömise käigus verise sõrmeotsa, kirjutab The Tribune. Perekond teavitas koheselt söögikoha töötajaid ja nemad omakorda juhatust, kust kinnitati, et sõrmeots kuulus ühele köögitöölisele.

Kuna naist ootab märtsis ees sünnitus, oli ta oma tervise pärast eriti ärevil ning otsustas Applebee restoraniketi vastu algatada kohtuasja. Ta soovis restoranilt hüvitist oma tervisetestideks minevate ravikulude ja moraalse kahju katmiseks.

Applebee pressiesindaja Tom Linafelt teatas, et kindlasti on tegu kahetsusväärse ja lubamatu juhtumiga. Kliendiga räägiti juba restoranis kohapeal ning ollakse ka edaspidi suhtluses.

«Me võtame oma töötajate tervisenõudeid kui ka klientide heaolu hoolikalt arvesse,» väitis ta. Linafelti sõnul saadetakse töötajad kliendi huve arvestades koheselt tervisekontrolli ning võetakse kasutusele kõik vajalikud meetmed, et taolist juhtumit tulevikus vältida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles