Elron tõstab veebruari keskpaigast piletihindu

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong
Elroni rong Foto: Mihkel Maripuu

Elron annab teada, et alates 15. veebruarist hakkab kehtima uus sõidupiletite hinnakiri. Uued hinnad on alates tänasest avaldatud Elroni kodulehel.

«Rongipiletite hinnad tõusevad keskmiselt viis protsenti. Lühemate sõitude puhul lisandub piletihinnale keskmiselt vaid 10 senti, seejuures jääb mitmetel juhtudel sõidu hind endiseks,» selgitas Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo.

Kongo sõnul vajavad rongipiletite hinnad korrigeerimist, kuna Elron suurendab uuel aastal reisijatele pakutava teenuse mahtu umbes kuue protsendi võrra, kiireid ühendusi on lisatud Narva ja Tartu liinile ning rongiliiklus tiheneb ka mujal. «Suurenev diiselkütuse aktsiis ja kasvavad raudtee kasutustasud moodustavad olulise osa Elroni kuludest,» ütles ta.

Uuendusena hakkab Elron alates 15. veebruarist veebimüügis pakkuma vabalt valitava päevade arvuga perioodipileteid, mis annab püsiklientidele võimaluse oma sõite ökonoomsemalt planeerida. Perioodipiletit on võimalik osta 1-90 päevaks.

«Suur osa meie igapäevastest reisijatest ei kasuta veel aktiivselt Elroni sõidukaarti, mis annab 10 protsenti soodustust ega võimalust osta pilet internetist, millega saab säästa veel täiendavalt 10 protsenti,» lisas Kongo.

Edelasuuna I tsooni piir viiakse samast kuupäevast vastavusse Tallinna linna piiridega, millega nihkub Männiku peatus I tsoonist II tsooni. Samuti suurendatakse rongis Elroni sõidukaardile laetavat minimaalset summat 15 euroni, veebis saab endiselt laadida summat alates ühest eurost.

Uued hinnad on leitavad Elroni kodulehelt kasutades sõiduplaani otsingut ning sisestades otsitavad peatused ja kuupäeva alates 15. veebruar. Vabalt valitava päevade arvuga perioodipileteid on võimalik osta Elroni veebist alates 15. veebruarist, seni saab perioodipileteid ette osta endise hinnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles