Uuendatud Silja Europa naaseb Tallinna-Helsingi liinile

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silja Europa reisilaev.
Silja Europa reisilaev. Foto: Liis Treimann

AS Tallink Grupp teatel läbib reisilaev Silja Europa pärast Austraaliast naasmist reisijatealade uuenduse ning naaseb Tallinna-Helsingi liinile märtsis.

Tallinki turundus- ja müügidirektori Margus Hundi sõnul läbivad põhjaliku uuenduskuuri nii Silja Europa kajutid, restoranid, poed kui ka show-baar. Kajutites saavad uuendatud nii tekstiilid, mööbel kui ka tehnika. Ühtlasi uuendatakse nii restorane kui poode.

Silja Europa alustab Tallinna-Helsingi liinil märtsis, asendades muuhulgas ka järgnevatel kuudel toimuvate plaaniliste hooldustööde ajal dokis viibivate Tallinna-Helsingi liini reisilaeva Superstar ja Baltic Queeni dokkimisaegseid reise. Täpsema ajakava ja sõidugraafiku avalikustab ettevõte järgmisel nädalal.

Kajutite arvult maailma suurim reisilaev Silja Europa on ehitatud Saksamaal 1993. aastal. Silja Europa pikkus on 202 meetrit, laius 33 meetrit ning see võtab korraga peale üle 3000 reisija. Laeval on kuus erinevat kajutiklassi, viis erinevat restorani, kaks baari ja kaks ööklubi, ilusalong ja saun ning neli poodi. Laeva autotekk mahutab 932 liinimeetrit sõidukeid ja kaubaveoühikuid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles