Rohukülas läbi jää vajunud auto sai uue omaniku

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läänemaal Rohukülas lõppes merejää paksuse katsetamine noormehele õnnetult, kui tema auto läbi jää vajus.
Läänemaal Rohukülas lõppes merejää paksuse katsetamine noormehele õnnetult, kui tema auto läbi jää vajus. Foto: Eduard Laur

Poolteist nädalat tagasi Rohukülas merejääst läbi vajunud Volkswagen Touaregist on saanud praegu Eesti kõige kuulsam auto, mis nüüdseks on ka uue omaniku leidnud.

Rohukülas 11. jaanuaril merejää katsele alla vanduma pidanud auto on nüüdsest leidnud uue omaniku. Selle endise omaniku sõnul on huvi auto ostu vastu olnud üllatavalt suur.

Omanik müüs auto Läänemaalt pärit ostjale, kuid müügihinda polnud nõus avalikustama. Küll tõdes ta, et nii mõnigi hilisem hinnapakkumine olevat olnud oluliselt suurem, aga ta ei kahetse saadud hinnaga müüki.

Tema sõnul olevat nii mõnigi auto vastu huvitundnu öelnud, et on nõus maksma paremat hinda juba seepärast, et tegemist on ikkagi üle Eesti kuulsa autoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles