Video: labürinti meenutav ostukeskus hirmutab poodnikud minema

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pentagonal'i ostukeskus.
Pentagonal'i ostukeskus. Foto: Kuvatõmmis videost

Shanghais asuv viisnurkne ostukeskus seisab valdavalt tühjana, sest kõrgete rendihindade tõttu pole see kaubanduspinnana atraktiivne.

2009. aastal valminud Shanghai Pentagonal Mart ostukeskuse rajamine läks maksma 200 miljonit USA dollarit, kuid nüüd seisab hoone valdavalt tühjana, kirjutab news.com.au. Kuigi linnal on vabadest kaubanduspindadest puudus, ei meelita kõrged hinnad inimesi ostukeskusesse siiski pinda rentima.

Ostukeskuse omanike sõnul püüdsid nad koostööd teha mitmete üürnikega, kes soovisid seal poe avada. Sellegipoolest suleti poed üsna pea, sest poodnike arvates meenutab hoone labürinti, mis on häiriv ja äritegevust takistav. Praegu on hoone välisküljel vaid paar kauplust ja söögikohta ning enamik ostukeskusest seisab tühjana.

Juunis avatakse Pentagonal’ist kaheksa kilomeetri kaugusel Shanghai Disney Resort, mille abil loodetakse sealset äritegevust siiski elavdada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles