Pangakontorites aitavad inimesi euroabilised

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanuarist saab münte soodsamalt panka viia
Jaanuarist saab münte soodsamalt panka viia Foto: SCANPIX

Seoses läheneva aastavahetusega on hakanud inimesed üha rohkem küsima infot eurole ülemineku kohta.

Swedbank on kaasanud pangakontoritesse lisatööjõudu selleks, et kõik kliendid saaksid võimalikult sujuvalt ja operatiivselt teenindatud.

Panga europrogrammi koordinaator Hanno Hussari sõnul asusid esimesed euroabilised Swedbanki kontorites tööle oktoobri alguses.

«Kokku oleme palganud tööle ca 40 inimest, kes abistavad meie kliente mündimasinate ja sularahaautomaatide juures, samuti nõustatakse kliente muudes euroteemalistes küsimustes,» märkis Hussar.

«Detsembrikuus on oodata tavapärasest rohkem inimesi kontorisse, kes tulevad kroone euro paberraha vastu vahetama ning ka kaupmehi, kes soovivad eurosid saada.

Et teenindus pangakontoris võimalikult kiiresti sujuks, on lisatööjõud suureks abiks,» lisas Hussar.

Lisaks tuletas Hussar inimestele meelde, et igal aastal käib detsembri teises ja jaanuarikuu esimeses pooles pangakontoris tavapärasest rohkem kliente.

Seoses eurole üleminekuga on käesoleval aastal oodata inimesi kontoritesse veelgi enam.

Seega, et vältida pikalt järjekorras seismist, soovitab pank kontori külastamisel eelistada detsembri algust või jaanuari teist nädalat, mil kontoris peaks taas rahulikum aeg olema.

Euroabilised jäävad esialgu Swedbanki kontoritesse tööle kuni jaanuari lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles