Puhastusteenindaja loob saarel töökohti juurde

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puhastusteenindaja
Puhastusteenindaja Foto: SCANPIX

Kaks ja pool aastat Hiiumaal koristustöid pakkunud OÜ H&R Puhastus juhataja Kai Kallas pakub aastaringset tööd neljale inimesele ja loodab peagi palgata kümme juurde.

«Ettevõtja elu pole alati lihtne ja mure toob vahel kaasa ka magamata ööd, aga teha on veel palju ja jonni jätta pole plaanis,» ütles Kai Kallas, lisades samas, et vaatamata olematule ettevõtjakogemusele pole ta oma firma asutamist siiani päriselt kahetsenud, vahendab Hiiu Leht.

Hoolimata juhataja rollist käib Kallas siiani kõigil objektidel ka ise koristamas, et paremini koristajatele töö selgeks õpetada. «Siiani, kui keegi küsib, mis tööd sa teed, siis ütlen, et olen koristaja,» muigas ta ja lisas, et teda vaadatakse seejärel imestusega.

Kallas ütles, et turg Hiiumaal veel täidetud ei ole, koristusteenuse valdkond on kindlasti klienditeenindusettevõtete jaoks väga oluline ja vajaks enam väärtustamist.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Hiiu Lehest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles