Rocca al Mare kandideerib Euroopa parima ostukeskuse tiitlile

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rocca al Mare kaubanduskeskus

Järgmisel aastal annab maailma ostukeskusi ühendav organisatsioon ICSC välja auhinnad Euroopa parematele ostukeskustele, seekordse konkursi finalistide sekka jõudis ka Rocca al Mare kaubanduskeskus.

Kuigi paremaid kaubanduskeskusi on ICSC tunnustanud juba 1977. aastast alates, on Rocca al Mare on esimene Eesti kaubanduskeskus, mis võistluse finaali jõudnud. Ka teised Ida-Euroopa ostukeskused on varasematel aastatel olnud tagasihoidlikult esindatud, lõviosa finaalikohtadest ja auhindadest on läinud Lääne-Euroopa keskustele.

Rocca al Mare kandideerib auhinnale uuendatud-laiendatud suurte keskuste kategoorias. Samas kategoorias on veel kaks kaubanduskeskust Prantsusmaalt ja Belgiast.

Kevadel külastavad kõiki finaali jõudnud kaubanduskeskusi žüriiliikmed, kes Euroopa aasta ostukeskuse välja valivad. Võitjad kuulutatakse välja juunis Pariisis toimuval auhinnagaalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles