Lugeja küsib: kas Viking Grace ei võiks suvel Tallinnast läbi sõita?

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

«Olen pikka aega tahtnud uue Viking Grace laevaga sõita, kuid kahjuks ei luba rahaline seis juba pikemat aega eraldi Turusse sõita. Mäletan varasematest aastatest, et laevad on ka varem sõitnud suviti Eestist läbi. Äkki on võimalik ka Viking Grace'iga paar sellist reisi suvel teha?» soovib lugeja teada.

Vastus Viking Line esindajate poolt.

Viking Grace teostab igapäevaselt regulaarliiklust Turu-Stockholmi liinil. Viking Grace väljub igal õhtul Turust, et saabuda varahommikuks Stockholmi ja alustada sealt juba tunnike hiljem  tagasiteed, et õhtuks taas Turus olla ja sättida end valmis juba uueks Stockholmi kruiisiks. Seetõttu ei ole Viking Grace’l ka teoreetilist võimalust, et ta vahepeal Tallinn-Helsingi liinile põikaks. 

Selline võimalus on aga Helsingi-Stockholm liinil sõitvatel Mariellal ja Gabriellal, mis saabuvad Stockholmi kruiisilt Helsingisse kell 10.10 ning uut reisi Stockholmi suunas alustavad alles õhtul kell 17.30. Nende laevade sõidugraafik võimaldab suvisel laevareiside kõrghooajal teha Helsingi sadama-ajal lisaks ühe edasi-tagasi reisi Tallinn-Helsingi liinil. Ka sel suvel naasevad Viking Line'i laevad Mariella ja Gabriella Tallinn-Helsingi liinile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles