Uued tooted: pudingud ja sügavkülmutatud pitsad

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Härmas pitsad.
Härmas pitsad. Foto: Balbiino

Jaanuarikuus leidsid oma koha poeriiulitel Farmi uued moosiga pudingud ja maitsestamata jogurt uues kuues, lisaks uuendas Balbiino külmutatud pitsade valikut.

Härmase pitsad

Härmase pitsade valikus on kaks maitset: Mexicana pitsa ja singipitsa. Mexicana pitsa kattele on lisatud kanaliha, mozzarella’t, Gouda juustu ja jalapenot. Singipitsa on mozzarella, singi, sibula, Gouda juustu ja ananassiga.

Balbiino turundusdirektori Enel Kolgi sõnul on uuenenud pitsad paksema põhja ja mahlase kattega, mida võib võrrelda kodus valmistatud pannipitsaga. Lisaks on muutunud ka pitsade pakendid, milleks on nüüd mugavad kartongkarbid.

Prisma Peremarket ASi ostujuht Tiia Karu tõdes, et külmutatud valmistoodete segment on Eestis jõudsalt arenenud ja üha rohkem tarbijaid eelistavad osta sügavkülmutatud tooteid. «Veel viis aastat tagasi osteti pitsat eelkõige kaupluste küpsetuspunktidest, kuid trend on muutunud. Tarbija on hakanud eelistama sügavkülmutatud pitsasid, sest kauplustes pakutav valik on lai,» rääkis Karu.

Foto: Farmi

Pitsad on pakendatud 400-grammistesse pakenditesse ning nende hind on orienteerivalt 2,5 eurot. Pitsad on müügil Prismas, valitud Selveri ja Comarketi kauplustes, Delice ja Solarise toidupoes ning Tartu ja Tallinna kaubamaja toidumaailmas.

Farmi pudingud ning uues kuues maitsestamata jogurt

Kooresele naturaalse vanilliga maitsestatud pudingule lisas Farmi magususe tasakaalustamiseks jõhvika- ja mustika-põldmarjamoosid. Farmi pudingud ei sisalda säilitusaineid ega sünteetilisi värv- ja magusaineid. Toote orienteeriv hind on 0,79 eurot.

Foto: Farmi

Farmi maitsestamata jogurt on nüüd saadaval ühekiloses purepakendis. 5-protsendiline jogurt on naturaalne ning valmistatud vaid koorest, piimast ja juuretisest. Jogurt ei sisalda ühtegi paksendajat. Maitsestamata jogurt on pakendatud Pure-Pak® Sense pakendisse, mis võimaldab kätte saada ligi klaasitäie rohkem toodet kui tavapärasest sama mahuga kartongpakendist. Jogurti orienteeriv hind on 1,59 eurot.

Mille poolest erineb Pure-Pak® Sense kartongpakendist:

  • Pakendi külgedel on kokkuvoltimist lihtsustavad voltimisjooned, mille abil saab pakendist kogu sisu välja pigistada ning vähendada toiduraiskamist.
  • Pakend võtab pärast kokkuvoltimist prügikastis vähem ruumi.
  • Kumerate nurkadega jogurtipakk ei lõhu poekotti.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles