Tuhandete vastlakuklite valmistamine nõudis lisatööjõudu

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Ehkki möödunud nädalal küpsetati rohkelt vastlakukleid, tõstis tänane vastlapäev kuklite müüginumbrid lakke ja inimeste soovide rahuldamiseks tuli appi võtta ka lisatööjõudu.

Kuressaare Vanalinna kohvik hakkas kukleid pakkuma nagu alati peale kolmekuningapäeva, vahendab Meie Maa. Vanalinna kohviku juhataja Kaie Ilmjärv tõdes, et millegagi tuleb klienti püüda ka jaanuarikuus.

«Me oleme lihtsalt jälginud seda, kui palju on ostjaid ja seega küpsetame päeva jooksul juurde, kui on vajadust – ega me selles suhtes väga täpselt ei tea, minimaalselt 1000 kukli ringis teeme vastlapäevaks,» rääkis juhataja.

Karja pagariäri juhataja Aivo Kanemägi sõnas, et kõige suurem küpsetamise päev või öö oli täna. «Meil oli Tallinna ring ka, aga vastlapäeval on ainult Saaremaa ring, kuhu läheb ikkagi tunduvalt vähem,» sõnas ta.

Refereeritud artiklit saab lugeda Meie Maast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles