Šokeeriv: selline näeb välja kuus aastat seisnud kiirtoit (2)

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ostutšekk aastaarvuga 2010 tõendab kiirtoidu vanust.
Ostutšekk aastaarvuga 2010 tõendab kiirtoidu vanust. Foto: Facebook

Sotsiaalmeedias levib massiliselt postitus McDonald’si kiirtoidust, mis jäeti eksperimendi käigus kuueks aastaks seisma ning pole selle aja jooksul välimuselt kuigi palju muutunud.

Pildid ja kirjeldus pärinevad Jennifer Lovdahlilt, kes näitab tõenduseks ka tšekki aastast 2010, vahendab Business Insider. Naise seletuse kohaselt on ta kiirtoitu juba kuus aastat kontoris hoidnud ning see ei näita ühtegi hallitamise ega lagunemise märki. «Tegime katse selleks, et näidata inimestele, kui ebatervislik see «toit» on. Valigem ikka päris toit – õunad, banaanid, porgandid, seller,» soovitas ta.

McDonald’si USA pressiesindaja kinnitas, et õiges keskkonnas laguneb McDonald’si toit kindlasti. «Et lagunemine aset leiaks, peab toit olema niisketes tingimustes. Pildil on näha kuivanud friikartuleid ja kananagitsaid - ilma niiskuseta ei levigi bakterid ega hallitusseen ning lagunemine on vähetõenäoline,» põhjendas ta.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles