Ikea palub klientidel tagastada ohtlikud lambid

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laelamp HYBY
Laelamp HYBY Foto: IKEA/AP/Scanpix

Rootsi ettevõte IKEA palub klientidel poodi tagasi viia laelambid HYBY, LOCK ja RINNA, sest nende klaasis kuppel võib katki minna ja alla kukkuda.

IKEA on saanud klientidelt teateid selle kohta, et laelampide HYBY, LOCK ja RINNA klaasist kuppel võib laest alla kukkuda, teatas IKEA oma kodulehel.

Kllientidelt on tulnud teateid lampidega HYBY ja LOCK toimunud õnnetuste kohta. Mõnel juhul vajasid vigastada saanud inimesed arstiabi. Üht viga saanud klienti oli vaja õmmelda.

Seetõttu palub IKEA klientidel nii nimetatud lambid kui ka RINNA-nimelised lambid poodi tagasi tuua ja lubab nende eest makstud raha tagasi maksta.

IKEA vabandab klientide ees ja kinnitab, et toodete ohutus on ettevõtte jaoks väga oluline. Kõiki tooteid kontrollitakse ettevõtte sõnul enne müüki andmist vastavalt kehtivatele eeskirjadele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles