Väikelinna ehitatakse kolme tärni vääriline hotell

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Jõgeva majandusühistu ehk uue nimega Coop Jõgeva tahab rajada Suur tänav 11 asuvasse hoonesse, kus praegu töötab E-ehituskeskus, hotelli. Praegu on majutusasutus veel projekteerimisjärgus, kuid sügisel loodetakse ehitustöödega alustada.

Coop Jõgeva haldusjuhi Guido Põldkivi sõnul on praegu veel käsil projekteerimine, kuid konstruktor on juba töödesse kaasatud, vahendab Vooremaa. Projekteerimisega tegeleb ettevõte Studio3, kes ka Pae kaubanduskeskuses selle töö ära tegi. «Praegu loodame, et mai lõpus või juuni alguses saaks projekteerimisega ühele poole, hetkel ei julge tähtaegu veel kõva häälega välja öelda, kuid lootust on, et avamine tuleb uuel aastal,» rääkis Põldkivi.

Hotelli plaanitakse kuusteist numbrituba, mis asuvad hoone teisel ja kolmandal korrusel. Toad on ühe-, kahe- ja kolmekohalised ning esimesele korrusele tulevad vastuvõtt ja kohvik, kus hakatakse pakkuma ka hommikusööki.

Refereeritud artiklit saab lugeda Vooremaast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles