Mustamäel alustab tööd meelelahutuskeskus

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väljast paistis keskus eile rahulik ja vaikne, kuid sees käis tihe sagimine.
Väljast paistis keskus eile rahulik ja vaikne, kuid sees käis tihe sagimine. Foto: Albert Truuväärt

Päev enne avamist on Mustamäe keskus saginat täis. Laadija veab kaste uksest sisse, klienditeenindaja loeb sokke, sushibaaris Silk on redelile roninud punaste pükstega elektrik, kes paigaldab lampe.

Kui mõni prillipood näeb välja, nagu poes juba ostutegevus käiks ning tänasest avamisest annab märku vaid poesildi puudumine, siis mõni meeter eemal seisavad hunnikutes plaadid, parkett ja tsemendikotid. Ehitajatel tuleb kindlasti lühike öö.

Kuigi keskus pole veel avatud, on majaesine parkla autosid täis. Mustamäe keskuse tegevjuhi Anneli Hirve sõnul puhastasid nad eile parklat veel viimastest lumevallidest, mistõttu on pool parklat suletud. Küsimusele, kas Mustamäe elanikud saavad parkida auto ööseks parklasse, vastas Hirv eitavalt. «Meil on OÜ Cityparkiga siiski kokkulepe, et tasuta parkimine on neli tundi. See on selleks, et me saaks parklat korralikult puhastada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles