Tuntud spaa sooduspakkumine ajas lugeja segadusse

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Rakvere Aqva spaa pakkumine Tourest messi raames tekitas lugejas küsimusi, kuna reklaamlehelt selgus, et kui inimene soovib tulla koos kaaslasega puhkama, siis lubatud kampaaniahind kehtib vaid ühele.

«Reklaamlehel on kirjas, et kui osta Hilot massaaž, siis saab majutuse tasuta. Ühtlasi kehtib hind tingimusel, kui toas ööbib vähemalt kaks täiskasvanut,» kirjeldas lugeja pakkumist.

Kuid tärnina oli reklaami juurde märgitud, et kampaaniahind kehtib ühele inimesele majutamisel (P-N) perioodil 15.02-30.09 2016. «Tekkiski küsimus, et kui inimene soovib tulla koos kaaslasega, siis mida peab kaaslane sellel ajal tegema, kui kampaaniahind kehtib ühele? Kas siis ikkagi lisamajutuse juurde ostma?» soovib lugeja täpsemalt teada.

Aqva Hotels OÜ turundusjuht Pamela Maran sõnas, et hind 55 eurot on nii-öelda inimese kohta ehk mõeldud pigem pakkumisena, et kaks inimest ostavadki puhkuse koos. «Ehk siis hind kahele on 110 eurot, mis sisaldab kaht massaaži, piiramatut vee- ja saunakeskuse külastust, hommikusööki ja ööbimist,» selgitas Maran.

Ta lisas, et kui ööbimine standardtoas maksab muidu 94 eurot ja massaaž kahele kokku 110 eurot ehk kõik see kokku 204 eurot, siis konkreetse pakkumisega hoiab kokku 103 eurot. «Sellist võimalust sel aastal rohkem ei tule, kui ainult neil kolmel Touresti päeval,» märkis Maran.

«Kui inimene soovib ikkagi üksi tulla, siis lisandub 55 eurole lisatasu 30 eurot üksinda majutumise eest. Kui tulla kahekesi ja teine inimene ei soovi massaaži, siis lisandub pool toa hinnast,» lausus Maran. Standardtoa puhul oleks see 47 eurot.

Maran kinnitas, et see süsteem ei ole midagi harukordset. «Sama teema on väga paljudel teistel spaadel - on hind, mis kehtib tingimusel, et majutub kaks inimest ning üksinda majutumisel tuleb juurde lisatasu,» rääkis Maran.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles