Miks on söögipulkade otsad lapikud

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Kas keegi on mõelnud selle peale, et miks söögipulgad lõpust alati pisut suuremad on? Selgus, et selleks on suisa kindel eesmärk.

Twitteri kasutaja «Trash Panda» jagas sostsiaalmeedias pilti sellest, kuidas ta murrab ühekordsete söögipulkade otsast laiema koha ja kasutab seda alusena, mille peal söögiriistu hoida. 

See pidavat olema oluline ka seetõttu, et söögipulgad ei kogu sellises asetuses baktereid, mis toidulaul pesitsevad.

Paljud sotsiaalmeedia ja Twitteri kasutajad on avaldanud nutika idee eest tunnustust. Martin McKenzie-Murray säutsus, et temal polnud sellisest kasutamisvimalusest enne aimugi ja mitmed kasutajad on veel väga tänulikud, kes uuest nipist teada said.

Teisalt on ka neid, kelle arvates pole tegu millegi erilisega. Näiteks «Trepanning For Gold»pööras tähelepanu sellele, et tegu on siiski ühekordsete söögiriistadega, mille kasutamine ei mõjuaga keskkonnale hästi. Temas tekitas küsitavusi, et miks peaks propageerima pulkadega söömist, kui neid läheb igal aastal vähemalt miljard prügiks.

Lalo Martins oli samuti skeptiline, säutsudes, et see polnud kindlasti nipp, mida mitte keegi ei teadnud. «See on lihtsalt tark võimalus pulkade kasutamiseks,» arvas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles