Osas Rimi kassades ei saa uue aasta alguses sularahaga maksta

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimi hüpermarketites reserveeritakse uue aasta alguses osa kassadest kaardiga maksjatele.
Rimi hüpermarketites reserveeritakse uue aasta alguses osa kassadest kaardiga maksjatele. Foto: Joosep Martinson / Õhtuleht

Rimi suuremates kauplustes ehk hüpermarketites reserveeritakse osa kassadest uue aasta alguses kaardiga maksjatele, sularaha need kassad vastu ei võta.

Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Lilleoja selgitas, et sel moel püütakse euro ja krooni paralleelkäibe ajal tagada sujuvamat teenindust.

Nimelt ennustab poekett, et pärast 1. jaanuarit leidub hulga ostjaid, kes soovivad ostude eest tasuda oma aastate jooksul kogutud kroonisentidega. Nende vastuvõtmisele kulub teenindajatel aga rohkem aega. Lisaks võib teenindus kulgeda aeglasemalt, kuna euro käibeletulek toob kassadesse uued IT-lahendused.

Kaardimaksekassade sisseseadmisega loodab kauplus kaardiga maksjaid taolistest tõrgetest tulenevatest ooteaegadest säästa.

Muid suuremaid muudatusi Lilleoja sõnul 1. jaanuaril poodidesse ei tule. Hinnasiltide vahetamisega hakatakse tegelema tasapisi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles