Teadmatus maksis võrkturustusettevõttega liitunule kätte

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zinzino teatab oma kodulehel, et nende aktsiad on noteeritud Nasdaq First North aktsiaturul, internetifoorumites kirjeldatakse aga nende äri kui püramiidskeemi.
Zinzino teatab oma kodulehel, et nende aktsiad on noteeritud Nasdaq First North aktsiaturul, internetifoorumites kirjeldatakse aga nende äri kui püramiidskeemi. Foto: Kuvatõmmis

Möödunud kevadel Zinzino kapselkohvimasinate müüjate võrgustikuga liitunud noormehe perekond on löödud, et noormehe lepingu lõpetamine kujunes kannatuste rajaks, kuigi ettevõtte esindajate sõnul oli tegemist erandiga, kus talle tuldi isegi vastu.

«See on lihtsalt selline tobe lugu, ma tahaks, et teised inimesed ka teavad, millega on tegu,» rääkis Tartus elava Tõnise (25) anonüümseks jääda soovinud ema, kelle poeg otsustas möödunud aasta veebruaris liituda Zinzino edasimüüjate võrgustikuga.

Tegemist on võrkturustusel põhineva ettevõttega, mis müüb kapselkohvimasinaid ja tervisetooteid ning on viimased paar aastat Eestis tegutsenud. «Meile ta ei tahtnud seda rääkida, aga seal pakuti välja, et võtku pangalaenu, et see asi ära osta,» kirjeldas naine. Summa, mis noormees pidi Zinzino stardipaketi eest välja käima, oli 1265 eurot, ja selle väljaostmiseks sõlmis ta järelmaksulepingu Inbankiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles