Tänased Tallink Superstari reisid hilinevad

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallink Superstar.
Tallink Superstar. Foto: Laura Oks

Täna hommikul kella 9.30 paiku Helsingist Tallinnasse saabunud Tallink Superstaril purunes vöörirambi avamisel selle üks silindritest ja reisijad pidid umbes pool tundi autotekil laevalt mahasaamist ootama. Seetõttu hilinevad kõik tänased Tallink Superstari reisid.

«Meeskond asus silindrit koheselt parandama. Umbes poole tunni pärast said reisijad laevalt maha ja uued reisijad peale, kes hetkel väljumist ootavad,» selgitas Tallinki kommunikatsioonijuht Luulea Lääne.

Kell 10.30 Helsingisse väljuma pidanud Superstar väljus kella 13 ajal ja jõuab Helsingisse kella 15 ajal.

«Teavitame jooksvalt kogu aeg inimesi, ühtlasi pakume tasuta toitlustust buffet-restoranis ja tasuta mittealkohoolseid sooje ja külmi jooke,» kinnitas Lääne.

Ta lisas, et kõik Superstari reisid hilinevad ja sõidukite mahalaadimine võtab tavapärasest veidi kauem aega.

Lääne sõnul vabandab firma ebamugavuste pärast.

«Loodame öise sadamas seismise ajal teha lõplikud parandustööd, et vööriramp korralikult tööle saada,» lisas ta, et loodetavasti homme toimuvad kõik reisid Superstariga juba plaanipäraselt. 

Kiireloomuliste probleemidega tuleb pöörduda sadamas klienditeeninduse või laevas infolaua poole.

Nende küsimuste ja probleemidega, mis kohapealset lahendust otseselt ei vaja, palub Tallink kirjutada klienditeenindusele feedback@tallink.ee või helistada klienditeenindusse 17808. Hetkel võivad seoses tänaste graafikumuudatustega olla pikemad ootejärjekorrad.

Tallink on oma kodulehele pannud välja erigraafiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles