Eesti Post küsib margi kleepimise eest 50 senti

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Post
Eesti Post Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eesti Posti kontorisse kirja või pisipakki viies küsib teenindaja kliendilt, kas ta kleebib margi ise või maksab selle eest 50 senti. Selline kord praegu tõepoolest kehtib, kuid ettevõte lubab selle uuest aastast ära muuta.


Eesti Posti avalike suhete juht Inge Suder vastas järelpärimise peale, et selle aasta algusest alates on Eesti Posti teenusevalikus tõesti kirjadele markide kleepimise teenus olemas, kuid see on mõeldud eelkõige äriklientidele, kes toovad margistamiseks korraga suure hulga kirju.

«Teenuse hinnastamine tulenes sellest, et postkontorites suurenes järsult vajadus kirju kohapeal margistada, samas on vastavalt tüüptingimustele kirja postimaksevahendiga märgistamine saatja kohustus,» selgitas Suder.

Kuna teenuse põhimaht tuleb suure kirjamahuga äriklientidelt, siis Eesti Post otsustas 1. jaanuarist 2011 eraklientidele enam markide kleepimise tasu mitte rakendada, mis tähendab, et kirjade postitamisel ei tule inimestel tulevikus enam teenustasu maksta.

Eesti Post vabandab eraklientide ees tekkinud segaduse pärast ning annab teada , et alates 1. jaanuarist 2011 on eraklientidele kirjade margistamine kõikjal tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles